Billede af en mand med stort fuldskæg og solbriller

sådan gror du et langt skæg

Er din skægvækst gået lidt i stå? Så kan du med fordel læse med i denne guide, her vi vil skrive lidt om forskellige produkter, som kan hjælpe dig med at gro et langt skæg. Du vil blive introduceret til forskellige skægpleje produkter, som kan tilbyde et bredt omfang af teknikker, til at øge din skægvækst. Ydermere vil du blive præsenteret for flere skægstile, så du kan style dit skæg bedst muligt.

Hvilke skæg produkter skal du kigge efter?

Hvis du står i den situation, hvor en af dine drømme er at gro et større skæg, men er for utålmodig til at vente på det kommer naturligt, så er du kommet til det rette sted. Hvis du søger hjælp til skægvækst, bør du først undersøge hvad problemet kan være, før du springer ud i en løsning. Der kan nemlig være flere årsager, til at skægget ikke gror som ønsket.

Når vi taler om skægvækst, så er tålmodighed yderst nødvendigt. De fleste mænd begynder at gro sit skæg i 18-årsalderen, hvor det forsætter med at gro indtil man er omkring 30 år. Det typisk dine gener, som afgør hvor hurtigt det går.

Du kan benytte dig af en Dermaroller til skægget

For bedst muligt at hjælpe skægget på vej, er det vigtigt at skabe sig en god skægpleje rutine, hvor du anvender produkter som kan aktivere dine hårsække. Du kan vælge at benytte dig af en Dermaroller, som er et produkt, der er god til at øge tætheden på skægget. En Dermaroller prikker små huller i huden, som kan hjælpe med at øge blodcirkulationen i ansigtet.

Derudover indeholder produktet både aminosyrer, som hjælper med produktionen af keratin. Keratin er det stof i håret, som hjælper det med at gro. For at få det bedst mulige resultat, anbefales det at du bruger Dermarolleren dagligt, gerne i kombination med en skægvækst serum eller olie.

Hvordan finder man et godt kit til at gro skæg?

Det er muligt at finde et gro skæg kit, som indeholder flere produkter der kan hjælpe med skægvækst. For at finde det kit som passer bedst til dig, er det vigtigt at du fastlægger hvilket resultat du ønsker. Når det er besluttet, kan du via lidt research, finde det kit som passer bedst til dig. Vi anbefaler altid et kit, som minimum indeholder en Dermaroller, skægvækst serum, en god skægolie og enten en skægkam, saks eller børste.

Ved at påbegynde en god rutine, hvor du vedligeholder og plejer dit skæg, får du automatisk et sundere skæg. Det vil også have en effekt på din hygiejne, hvilket kan resultere i at du bedre undgår røde knopper og irriteret hud.

Kan man få creme til skægvækst?

Det er muligt at få en creme, som hjælper på skægvækst. Produktet har i en længere periode været brugt imod hårtab, men nyere undersøgelser har fastslået at creme til skægget kan hjælpe mod manglende skægvækst. Det er vigtigt at du finder en creme, som indeholder Minoxidill, da det er stoffet som kan øge væksten. Dette er en mulighed, hvor det er klinisk bevist at det kan hjælpe, stort set uden nogle bi-effekter.

Find den skægstil som passer dig

Mand med velformet skæg appellere skægolie
Mand med lang og velformet fuldskæg

Du har sikkert oplevet at stort set alle mennesker, gror skæg på forskellige måder. Nogle gror et kæmpestort fuldskæg, men andre må nøjes med et overskæg. Det skyldes at alle mennesker har forskellige gener, og de har altså den største indflydelse på hvordan dit skæg ser ud. Kig derfor på din nærmeste familie, hvor du kan undersøge hvilket skæg de har. Gror din far et kort skæg, kan der altså være større chance for at du gør det samme.

Indtil da må du arbejde med var du har, derfor kan du vælge forskellige stile til at style den længde skæg du har nu. I billedet kan du se de mest klassiske stiltyper og finde inspiration til din næste trimning. En stil som også er blevet populær, er stilen hvor man går efter den oldnordiske stil og gror et vikingeskæg. Det er lidt anderledes end det klassiske, men hvem holder ikke af den tidligere histories indflydelse?

Kan man lave en fade til skæg?

En af de mest populære stile til hår lige nu, er at få klippet en fade. En fade er basalt set, at håret bliver klippet tyndere og tyndere i siden, så det giver en meget ren overgang. Det er også muligt at gøre det til skæg, hvor du klipper tyndest ved kinderne, også fader det tykkere og tykkere ned mod hagen.

Scroll til toppen