Billede af en mand der er velklædt med et langt velholdt fuldskæg

Sådan får du et viking skæg

Den nordiske bølge med vikinger, har ramt fastlandet endnu engang. Serier som Vikings, Norsemen & The Last Kingdom, har skudt godt i gang i en trend, hvor det er blevet interessant at dyrke det oldnordiske.

Nogle tager det mere seriøst end andre, men alligevel skal I præsenteres for trenden omkring vikinge skæg. Derfor vil denne guide give dig indblik i hvordan man groomer skægget, hvilke skæg smykker der er en nødvendighed at have og om fletninger til skæg kan se godt ud til mænd.

Langt viking skæg

Den nemmeste måde at få et klassisk vikingeskæg på, er hvis du i forvejen kan gro et langt skæg. Så er det nemmere at style på forskellige måder, både med viking smykker, men også fletninger. Her kan det være en fordel, hvis man også benytter sig af flere forskellige skæg pleje produkter, fordi det er vigtigt at holde skægget sundt.

Hvis du mangler inspiration til hvordan du helst vil style dit skæg, så kan du finde forskellige styles i Vikings serien. Her tager de udgangspunkt i mange af de klassiske skæg styles.

Kan man få kort viking skæg?

Der er selvfølgelig et par stilarter, som du desværre ikke kan få, hvis du ikke kan gro et langt skæg. Det skal dog siges, at du godt kan style dit skæg alligevel. Du kan bare ikke udnytte muligheden for vikinge fletninger eller skæg smykker.

Der er selvfølgelig muligheden at du kan få hjælp til skægvækst, hvor du med forskellige skæg pleje produkter kan groome dit skæg. Det kan hjælpe med at holde skægget sundt, og måske aktivere hårsækkene så de gror bedre.

Vælg de bedste smykker til skæg

Du har sikkert allerede fulgt lidt med i den oldnordiske trend, hvor vikinger og alt hvad der hørte til, har stormet ud på markeder i hele verdenen. Vikingetiden har længe været meget populært, specielt i Danmark, hvor den nu også er muligt at købe smykker til skæg. Her kan du finde mange forskellige skægperler til at style dit skæg, som er inspireret af den danske vikingetid

Sådan får du skæg fletninger

Hvis du gerne vil flette dit skæg, så er det nødvendigt at du har et stort, tæt skæg. For hvis du skal lave fletninger, så er det nødvendigt at have noget skæg du kan flette. Det er vigtigt at du vasker skægget og brug både skægshampoo og balsam, da skægget skal være tilredt og glat.

Det er en almindelig flette teknik, som du også skal anvende i skægget. Når du først har fået det på plads, så er der mange forskellige stilarter du kan vælge i mellem. Husk at du med fordel kan bruge elastikker, til at binde hvert afsnit du har flettet sammen.  

Scroll til toppen