Billede af en mand med et farvet skæg

sådan farver du dit skæg korrekt

Det har været i en lang årrække været et kæmpe fænomen at bruge hårfarve, hvilket nu fører os til om man også kan farve sit skæg. Hvordan kommer det til at se ud, hvilke skægfarver er gode og er det overhovedet muligt? Det er noget der bliver besvaret her, så længe du bare læser med videre.

Kan man farve sit skæg med hårfarve?

I realiteten ville du sagtens kunne bruge hårfarve til at ordne dit skæg, men vi ville aldrig anbefale det! Når vi taler om grooming af skægget, vil det klart anbefales at du ligesom ved andre produkter til skægget, så vidt som muligt prøver at købe kvalitetsprodukter.

Der er mange udbydere som tilbyder farve til skægget i mange forskellige farver. Det er altid op til dig selv at vælge den skægfarve du finder interessant, men du kan altid huske tommelfingerreglen om at finde en farve der passer lige til dig. Her skal man typisk have hudfarve og hårfarve med i overvejelsen. Begynd gerne med en farve der ligner dit naturlige look.

Vil du helst farve dit skæg gråt, hvidt eller sort?

Der er ingen tvivl om at gråt, hvidt eller sort hår er det mest populære, mest af alt fordi vores genpuljer typisk skyder de tre farver ud, men også fordi det ser rigtig flot ud. Der kan være en forskel i hvordan du farver dit skæg. Den skægfarve du har nu spiller en rolle, for hvis du gror mørkt skæg og ønsker dig lysere, så skal du afblege det i stedet for at farve det.

Sådan farver du dit skæg gråt

Vi har valgt at tage udgangspunkt i hvordan du farver dit skæg gråt, der er selvfølgelig de personer, som får gråt hår med alderen. Hvis du skulle være interesseret i at tage forhånd og nyde farven allerede nu, så kan du følge denne trin for trin guide:

  • Først og fremmest er det vigtigt at man vælger den korrekte skægfarve – helst en med kvalitet og som passer til dig.
  • Tag et bad, hvor du kan benytter dig af skægshampoo så skægget kan blive rent og blødt.
  • Når skægget er helt tørt, skal du massere produktet grundigt ind i skægget.
  • Lad det sidde i cirka 5 minutter.
  • Vask farven ud med og brug endnu engang din skægshampoo.
  • Tør dig skæg og nyd resultatet af dit nye friske look.

Ved at følge denne simple trin for trin guide, kan det ikke gå helt galt.

Hvilke skægfarver er gode?

Skægfarve går selvfølgelig hånd i hånd med hårfarve, hvilket betyder at der er en masse forskellige kombinationer. Vi har allerede været inde omkring gråt skæg, der i en længere periode er blevet mere og mere populært. Hvis du skal vælge en god skægfarve, så er det som nævnt tidligere, vigtigt at du vælger noget der ligner din naturlige.

Hvis du er på, udgik efter bestemte brands, så kan vi anbefale Just for Men, Schwarzkopf & L’Oreal. De har alle et naturligt look, som gør at skægget ser mere naturligt ud. Der kan med fordel anvendes en god skægolie efterfølgende, da det hjælper mod tørt hår.

Scroll til toppen