Billede af en mand der har fået vokset sin mave

Hvilke typer af voks kan du bruge til intimbarbering for mænd?

Denne blog vil kaste lys over en metode til hårfjerning, som har vundet frem i Danmark. Brugen af voks til intimbarbering for mænd, er til dig som ønsker en grundig hårfjerning. Du vil blive præsenteret for både forskellige slags voks og behandlinger, samt hvilke fordele og ulemper der er forbundet.

Hvad er tanga voks?

Brugen af voks til intimbarbering har de seneste år været stigende, mest af alt på grund af resultaterne de skaber. Udover at det er et godt produkt til at fjerne hårvækst, så er det også en længere varig barbering. Hvis det er første gang at du skal rode dig ud i et projekt med voks, så bør du have følgende med i overvejelsen.

Det kræver god tid både før, under og efter behandlingen, men det giver altså også et mere effektivt og permanent resultat. Der er flere fordele og ulemper ved behandlingen, som du bør være klar på inden du springer ud i det.

Det vil komme til at gøre ondt de første gange, og sikkert også hver gang du benytter dig af voksen. Det er muligt at vænne sig til at bruge tanga voks, jo hyppigere du bruger det, jo færre hår skal fjernes og det kan altså hjælpe på smerten. Du kan se følgende lister, som beskriver fordelene og ulemperne ved tanga-hårfjerning.

Fordele og ulemper ved hårfjerning med Tanga Voks

Fordele:

 • Effektiv metode til at fjerne uønskede hår på alle områder.
 • Du opnår et længerevarende resultat og skal derfor ikke tænke på hårfjernelse lige så ofte.
 • Teknikken med tanga er forholdsvis hurtig, specielt når du har prøvet og kender til den.
 • Den fjerner nogle af dine hår permanent, hvilket resulterer i mindre hårvækst.

Ulemper:

 • Der kommer til at være en smerte ved fjernelsen, den kan dog mindskes ved hyppigere brug.
 • Det kræver vedligeholdelse med jævnlige mellemrum, hvor ofte behandlingerne skal foretages er forskellig.
 • Behandlingen kan være besværlig, men eftersom du kommer ind i rutinen, bliver det en del nemmere.

Efter voksbehandlingen anbefales det helt klart at du benytter en aftershave balm, for at beskytte sårbar hud mod bakterier.

Hvad er brasiliansk voks?

Som nævnt tidligere, er der mange forskellige typer af voksbehandlinger, hvor forskellen på behandlingerne er meget små. En brasiliansk hårfjerning er en af dem, hvor man næsten fjerne alt hår omkring de intime dele. Det vil altså sige både ved numse, mellemkød og kønsdele.

Du kan sagtens modtage en brasiliansk hårfjerning som mand, selvom det typisk er kvinder der for foretaget behandlingerne. Det er en effektiv behandling til dig, som typisk plejer at barbere i de intime regioner, eller til dig som bare gerne vil prøve noget nyt.

Fordele og ulemper ved hårfjerning med Brasiliansk voks

Fordele:

 • En effektiv metode til at fjerne hår i intime områder.
 • God metode til hårfjerning, til dig som vil have fjernet det hele.
 • Hurtig og nem teknik hvis du selv har erfaring eller får gjort det professionelt.
 • Kan ved hver behandling fjerne få hår permanent, hvilket resulterer i mindre hårvækst

Ulemper:

 • Det er uundgåeligt at opleve smerte ved behandlingen, det kan dog mindskes ved hyppigere brug
 • Det kan være en besværlig behandling hvis du laver den selv, men bliver nemmere eftersom du gør det flere og flere gange.
 • Det kræver jævnlige behandlinger for at bibeholde det gode resultat.

Brasiliansk voksbehandling i Århus

Som lovet i begyndelsen af bloggen, vil jeg præsentere udvalgte klinikker som tilbyder den brasilianske voksbehandling. I Århus midtby på De Mezas Vej 18, kan du finde Wax & Nails by Masja, som tilbyder flere former for voksbehandlinger

Derudover kan du også finde klinikken Skinrepair, som har stor erfaring med at udføre behandlingen. Du kan finde klinikken på Silkeborgvej 56 i Århus C. Klinikken ligger meget tæt på Aarhus Gymnasium.

Brasiliansk voksbehandling på Frederiksberg

Hvis du søger en kompetent klinik som er beliggende på Frederiksberg, så kan vi klart anbefale CityWax, som ligger på Godthåbsvej i den centrale del af Frederiksberg. Klinikken ligger et stenkast fra Frederiksberg Hospital eller Ndr. Fasanvej metrostation.

Derudover kan du også prøve klinik Mademoiselle, som ligger i hjertet af Frederiksberg. Helt præcist kan du finde den gode klinik tæt på skolen ved Nyelandsvej, på Nyelandsvej 20, 2000 Frederiksberg C.

Scroll til toppen