Billede af en mand der plejer sit skæg

Bedste skægpleje sæt til mænd

Vi lever i en hverdag hvor der hele tiden kommer nye ting på markedet, det gælder også for trenden om at pleje sit skæg. Der er kommet mange nye skæg pleje produkter, hvilket det gør at det nogle gange kan være svært at følge med i de nyeste tendenser. Denne oversigt skal derfor præsentere nogle af de nyere produkter til dit skæg.

Hvordan vælger du et skægpleje sæt

Først og fremmest er det vigtigt at du udvælger et skægpleje sæt, som er relevant for dig. Alt efter om du skal have hjælp til skægvækst, har et stort fuldskæg eller bare rocker et klassisk overskæg. Så er det vigtigt at du vælger det rigtige. Stort set alle skægpleje sæt indeholder en bestemt række produkter.

Det du typisk vil kigge efter, er et sæt, som indeholder en god skægolie, fordi brugen af olien kan være med til at styrke dit skæg. Olien er med til at fugte huden, hvilket vil resultere i at håret ikke bliver tørt og skadet.

Et andet produkt som folk typisk glemmer, er en moustache kam. Det er genialt til at redde håret igennem, hvilket kan give et udtryk af at skægget er mere groomet og tæt. Derudover hjælper det også, hvis man gerne vil style sit skæg på en bestemt måde

Skægkamme og skægtrimmer spredt ud.

Husk at bruge skægshampoo

En meget typisk fejl som ofte bliver lavet i hjemmet, er at benytte den samme shampoo til både hår og skæg. De to ting er som udgangspunkt meget ens, men forskellen er at skægshampoo indeholder flere mineraler og vitaminer.

Dit skæg bliver udsat for flere bakterier, hvilket løsningen med skægshampoo kan hjælpe på. På den måde kan du styrke dit skæg – med noget så simpelt som at vælge en korrekt shampoo.

Kan man bruge skægpleje produkter til kort skæg?

Der er mange der tror at skægpleje sæt kun kan benyttes, hvis du har et stort fuldskæg. Dette er selvfølgelig ikke korrekt, mange af de produkter som du har læst om i denne blog, kan gavne alle typer skæg. Skægolie er et produkt der er fornuftigt at bruge uanset om dit skæg skulle være kort, mellem eller langt. Hvis du er interesseret i grooming af skæg, men på samme tid føler at dit skæg er for kort. Så kan du med fordel udnytte muligheden af at benytte dig af skægolie, fordi olien kan hjælpe med at aktivere dine hårsække.

Scroll til toppen