Billede af en Mand der har en barbersprit i hånden efter han har brugt den

De 8 bedste barbersprit med parume til mænd

Aftershave har længe været en del af morgenrutinen for mange mænd, hvor man typisk barberer, trimmer eller groomer skægget. På markedet findes der utallige aftershave brands, hvilket kan gøre købsbeslutningen svær. Du vil derfor blive præsenteret for de 8 bedste barbersprit til mænd. Hvis du ikke kan tåle eller lide parfume, kan du også få barbersprit uden parfume. Hvis du skal købe gaver til mænd, kan du finde inspiration på denne liste ellers kan du finde flere udvalg på gaver til mænd.

Clinique Happy Aftershave Balm

Clinique Happy Aftershave Balm for mænd har en aroma af citrus. Clinique Aftershave er en let fugtighedscreme, der også kan lindre mindre snitsår og barberingsskader, hvilket gør at huden føles behagelig i lang tid efter brug.

Duft:Citrus
Styrke:Mellem
Mængde100 ml.
Pris: Fra 250 kr.

Old Spice Original Aftershave

En af de mest klassiske aftershave til mænd er selvfølgelig den kraftige, amerikanske duft Old Spice Aftershave. Duften har mange maskuline duftnoter og genkendelige undertoner, som har tiltalt mænd siden 1934. Vi herinde synes, at Old Spice er den bedste aftershave til mænd som gerne vil have en klassisk og velkendt duft.

Duft:Vanilje & Kanel
Styrke:Kraftig
Mængde 150 ml.
Pris: Fra 70 kr.

Williams Ice Blue Aftershave

Williams Ice Blue Aftershave er endnu en klassisk aftershave til mænd, som har en kraftig aroma og maskuline duftnoter. Denne aftershave er et af de bedste kosmetikprodukter indenfor personlig pleje.  Williams Ice Blue Aftershave er typisk en duft du ikke skifter ud, når du først har brugt den.

Duft:Citrus
Styrke:Mellem
Mængde100 ml.
Pris: Fra 60 kr

Bruno Banani Aftershave

Bruno Banani har i en længere årrække været et verdenskendt brand, hvor de blandt andet har skudt mærker ud som Loyal man og Absolute man. Begge barbersprit til mænd har været favoritter siden deres første udgivelsesdato. Dette betyder at de selvfølgelig vinder en plads på denne liste. Begge barbersprit kan være en perfekt tilføjelse til kollektionen af mandlige aftershaves.

Duft:Mandarin & Violblade
Styrke:Stærk
Mængde30 ml.
Pris: Fra 95 kr.

Issey Miyake Aftershave Balm

L’Eau d’Issey pour Homme Aftershave Balm fra Issey Miyake er en af de mere eksklusive barbersprit på top-10-listen. Denne aftershave Balm har en helende effekt på huden, hvilket kan hjælpe efter en tæt barbering. Den helende effekt på huden kan være god til at forebygge skægpest, røde knopper eller bumser. Denne aftershave har en duft af dyb citrus og den indeholder noter af sandeltræ.

Duft:Citrus
Styrke:Mellem
Mængde100 ml.
Pris: Fra 300 kr

Mont Blanc Emblem Aftershave Balm

Emblem Aftershave fra det kendte mærke Mont Blanc, er en endnu en klassisk barbersprit til mænd. Den indeholder mange forskellige noter, hvor de mest fremtrædende er grapefrugt, træ & muskatnød. Denne barbersprit henvender sig til den moderne mand, der gerne vil style sit skæg. Hvis du gerne vil forfriske huden og give den en behagelig duft, så er Mont Blanc Emblem Aftershave noget for dig.

Duft:Grapefrugt
Styrke:Kraftig
Mængde150 ml.
Pris: Fra 200 kr.

Roma Aftershave

Laura Biagiotti Roma Uomo er en barbersprit, som har en frisk duft til mænd. Den har en tydelig duft af forskellige trænoter, hvor der blandt andet er cedertræ, sandeltræ og balsam gran. Barberspritten er et perfekt match til velplejede mænd, som ønsker at have skægplejen i top. Dette er en favorit der oftest købes som et gavesæt til mænd

Duft:Træ, blomster
Styrke:Mellem
Mængde125 ml.
Pris: Fra 280 kr.

Boss Elements Aftershave

Boss Elements af Hugo Boss er en aromatisk og stærk duft, hvor de mest tydelige noter kommer fra lavendel, citron og basilikum. Barberspritten er et perfekt supplement til parfumen under samme navn. Den er perfekt til at pleje røde og irriteret hud efter barbering.

Duft:Lavendel
Styrke:Mellem
Mængde100 ml.
Pris: Fra 400 kr.
Scroll til toppen